- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tartele cu piersici si ciocolata alba este desertul cel mai indragit de copii deoarece este dulce, aromat si se preparat foarte usor.
Ingrediente
- 1 pachet aluat foitaj
- 1 galbenus
- 3 plicuri zahar vanilat
- 1 borcan piersici din compot, jumatati
- 100 gr ciocolata alba
Instructiuni de preparare
- Lasa aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei, fara sa se inmoaie. Intre timp, scoate jumatatile de piersica din compot si lasa-le la scurs.
- Cand aluatul s-a dezgetat scoate-l si pune-l pe masa de lucru presarata cu faina. Taie aluatul in patrate pitrivit de mari si asaza bucatile de piersica in mijloc nu inainte de a pune in fiecare jumatate cate un cubulet de ciocolata alba. Unge marginile aluatului cu galbenusul batut in care ai adaugat zahar vanilat. Da la cuptor 20-25 de minute, pana se formeaza o crusta, apoi scoate-le si dupa ce se racoresc putin le poti servi.