- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pentru zilele calde de vara va recomandam, in plin sezon al fructelor, un tort cu racoritor cu nectarine. Racoros si apetisant acest tort cu nectarine va fi devorat cu placere de familia d-voastra.
Ingrediente
- 1 pachet de piscoturi
- 100 gr zahar
- 200 ml frisca lichida
- 4 nectarine
- 250 crema de branza
- 4 plicuri zahar vanilat
- 2 plicuri gelatina
Instructiuni de preparare
- Bate frisca lichida rece, apoi incorporeaza crema de branza, zaharul si vanilia. La final, incorporeaza gelatina inmuiata conform indicatiilor de pe ambalaj.
- Taie piscoturile in jumatate si asaza-le vertical, intr-o tava de tort cu pereti detasabili. In mijloc, toarna compozitia alba vanilata. Asaza deasupra felii de nectarina cat mai subtiri si toarna cateva linguri cu gelatina transparenta inmuiata in apa.
- Inainte de a-l taia, da tortul la rece cateva ore. Daca vrei sa-i faci cuiva drag un cadou, scoate-l cu grija din forma de tort si leaga-i o fundita delicata de jur imprejur.