Pavlova- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pavlova este un desert rusesc, usor de preparat si delicios, pe care il puteti servi cu sau fara fructe.

Ingrediente

    • 5 albusuri
    • 200 gr zahar pudra
    • 2 linguri cacao

    PENTRU DECOR:

    • 400 ml frisca lichida
    • 50 gr ciocolata
    • frunze de menta
    • fructe de padure pentru servit

Instructiuni de preparare

  1. Bateti albusurile spuma tare, adaugand treptat zaharul pana se formeaza o spuma ferma, apoi se pune cacaua.
  2. In tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt se toarna spuma sub forma de doua cercuri. Se da tava la cuptor, la foc mic, pentru 90 de minute si apoi se lasa complet sa se raceasca.
  3. Se bate frisca bine si se pune intre cele doua foi de bezea. Se orneaza cu fructe de padure, frunzulite de menta si ciocolata rasa
     

Recomandari

Torturi