- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Un aperitiv delicios cu branza pe care il veti adora.Are un gust delicios, aspestul e senzational iar faptul ca se prepara in maxim 5 minute...va face sa o preparati mereu la pranzul cu familia.
Ingrediente
- 300 gr branza proaspătă ricotta
- 80 gr de fistic decojit macinat
- 80 gr nuci macinate
- 80 gr muguri de pin tocati
Instructiuni de preparare
- Branza ricotta se scurge bine de apa apoi se pune intr-un castron. Se condimenteaza cu putina sare si se feaca cu o spatula de lemn. Cand branza capata un aspect cremos, cu ajutorul mainilor se modeleaza ousoare sau mingiute, care se pun pe o farfurie si se baga la frigider pentru 30 de minute.
- Intre timp, pe o farfurie se face un amestec uscat din nuca macinata, fistic macinat si mugurii de pin macinati.
- Se ia fiecare ousor sau mingiuta si se tavaleste prin amestecul cu nuci, fistic si muguri de pin. Se acopera pe toate partile si se asaza pe farfuria de servit, ornata cu nuci intregi.