- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Un aperitiv de sarbatoare dar totusi usor.Pentru un plus de gust puteti sa le stropiti cu cateva picaturi de zeama de lamaie.Vor fi mult mai bune si mai apreciate de invitati.
Ingrediente
- 2 buc andive cu frunze mari
- 125 gr smantana
- 60 gr caviar sau icre de somon
- 3 fire de ceapa verde tanara
Instructiuni de preparare
- Spalati andivele frunza cu frunza.Pastrati cateva frunze mai tinerele dinspre mijloc si lasati-le pe un prosop absorbant de hartie ca sa se scurga bine de apa si bagati-le la frigider. In general sunt doar 6-8 frunze la fiecare bucata de andiva care merg umplute cu aperitive.
- Inainte de servire le scoateti din frigider, le asezati pe un platou si turnati in fiecare cate o jumatate de lingutita de smanatana asezand peste smanatana cateva bobite de caviar sau de icre de somon.
- Acest aperiv trebuie servit imediat dupa ce a fost asamblat.