- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Sunt foarte multe moduri de a prepara bruschette, de aceea noi va oferim modul cel mai rapid de a avea un aperitv delicios si gustos,Pentru o aroma mediteraneana puteti adauga si o frunza de busuioc proaspat tocata fin.
Ingrediente
- 6-8 felii de franzela de grosime 1 cm
- 4 catei de usturoi taiati in jumatati
- 3 rosii taiate jumatati
- 2 linguri ulei de masline
- sare
Instructiuni de preparare
- Feliile de paine se prajesc pe ambele părÅ£i până se rumensc frumos.
- Frecaţi o parte din fiecare felie de paine prajita cu partea taiata de la un căţel de usturoi, folosind o jumătate de usturoi nou la fiecare cateva felii.
-
FrecaÅ£i partea cu usturoi a fiecarei felie cu partea taiata cu rosie.Scopul este de a oferi pâinii o culoare roÅŸie ÅŸi aroma de tomate, fără a inmiua prea mult painea. UtilizaÅ£i o jumătate noua de rosie la fiecare două sau trei felii, după cum aveÅ£i nevoie.
- Aranjaţi feliile pe o farfurie de servire, se stropesc cu ulei de masline si se presara cu sare in mmentul servirii.