Aperitiv din piept de pui

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Un aperitiv din piept de pui intr-o combinatie cum nu cred ca te-ai asteptat vreodata sa gasesti. Acest aperitiv are marele avantaj ca se prepara rapid si este extrem de gustos!

Ingrediente

    • 500 gr piept de pui
    • 3 cartofi
    • 1 ceapa rosie
    • 1  mar ionatan
    • 2-3 fire ceapa verde
    • 1 salata verde
    • 2 linguri maioneza
    • 50 gr alune de padure
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, indepartand spuma formata. Cand pieptul de pui este fiert, se scoate din apa, se taie cubulete care se pun intr-o salatiera.
  2. Cartofii se fierb separat, cu tot cu coaja, in apa cu sare. Cand cartofii sunt fierti, adica se pot strapunge cu furculita, se scot pe o farfurie si se lasa sa se raceasca. Cand sunt reci complet se curata de coaja, se taie cubulete si se pun peste pieptul de pui, in salatiera.
  3. Peste cartofi se adauga marul curatat de coaja si de seminte si taiat cubulete si ceapa rosie taiate felii subtiri.Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se asezoneaza cu maioneaza. Se amesteca salata care se baga in frigider pana in momentul servirii.
  4. Salata se serveste pe un pat de frunze verzi de salata, presarad deasupra cateva rondele de ceapa verde si cateva alune de padure.

Recomandari

Aperitive