Branza ca la Salaj

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Branza ca la Salaj este un aperitiv traditinoal din Ardeal, pe care il puteti prepara in cantitate mai mare si pastra la congelator timp indelungat.

Ingrediente

    • 2 oua
    • 1 lingurita mustar
    • 500 gr branza prospata de vaci
    • 250 ml ulei
    • 1 catel de usturoi
    • 1 legatura patrunjel verde

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca branza de vaci pana devine o pasta.
  2. Separat se prepara maioneza din  oua, ulei si mustar mentionate, adaugand la final usturoiul zdrobit si patrunjelul.
  3. Se amesteca pasta de branza cu sosul obtinut si se sareaza dupa gust. Cu pasta obtinuta se pot unge felii de paine alba sau neagra.

Recomandari

Aperitive