- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Branza topita de casa trebuie sa o incercati pentru ca este preferata copiilor, si este foarte gustoasa.
Ingrediente
- 2 litri lapte integral fierbinte
- 3 oua
- 1,4 kg branza de vaci
- 1 margarina
- 3 lingurite rase cu sare
- lingurita bicarbonat
Instructiuni de preparare
- Se amesteca bine laptele fierbinte cu branza, apoi se strecoara bine printr-un tifon . Cand branza s-a scurs bine de tot se amesteca cu margarina topita si racita, ouale , bicarbonatul si sarea .
- Se pune compozitia obtinuta pe aragaz si se amesteca pana devine lucioasa . Cind este gata se pune intr-o forma si se lasa sa se raceasca bine iniante de a fi servita.
- Branza topita de casa poate fi combinata cu marar, chinem sau orice alta aroma doriti dvs.