Brociolone

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Brociolone este o rulada aperitiv foarte buna si apetisanta.

Ingrediente

    PENTRU SOS:

    • 1 morcov
    • 1 ceapa
    • 1 radacina telina
    • frunze de dafin
    • oregano
    • 300 gr rosii
    • sare
    • piper
    • ulei

    PENTRU UMPLUTURA:

    • 100 gr firmituri de paine
    • 1 lingurita patrunjel tocat
    • un catel usturoi tocat
    • 1/2 lingurita oregano
    • o lingurita brinza rasa
    • o lingurita parmezan
    • 2 oua, fierte tari
    • ulei
    • sare
    • piper

    PENTRU SERVIRE:

    • carne de vita
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Pentru prepararea sosului se calesc in ulei morcovul, ceapa, telina si usturoiul, timp de opt minute, la foc moderat, apoi se  adauga restul ingredientelor si se lasa pe foc o ora.
  2. Pentru umplutura se amesteca ingredientele cu mina, intr-un vas, apoi se ia o bucata de carne taiata fin si se presara cu umplutura. Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Se pune carnea pe foc, intr-un vas cu ulei. Se adauga sosul si se lasa pe foc o ora.

Recomandari

Aperitive