- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Brociolone este o rulada aperitiv foarte buna si apetisanta.
Ingrediente
PENTRU SOS:
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 radacina telina
- frunze de dafin
- oregano
- 300 gr rosii
- sare
- piper
- ulei
PENTRU UMPLUTURA:
- 100 gr firmituri de paine
- 1 lingurita patrunjel tocat
- un catel usturoi tocat
- 1/2 lingurita oregano
- o lingurita brinza rasa
- o lingurita parmezan
- 2 oua, fierte tari
- ulei
- sare
- piper
PENTRU SERVIRE:
Instructiuni de preparare
- Pentru prepararea sosului se calesc in ulei morcovul, ceapa, telina si usturoiul, timp de opt minute, la foc moderat, apoi se adauga restul ingredientelor si se lasa pe foc o ora.
- Pentru umplutura se amesteca ingredientele cu mina, intr-un vas, apoi se ia o bucata de carne taiata fin si se presara cu umplutura. Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Se pune carnea pe foc, intr-un vas cu ulei. Se adauga sosul si se lasa pe foc o ora.