Pachetele de primavara

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pachetelele de primavara sunt delicioase si foarte apreciate de asiatici, ele putand sa fie preparate cu multe feluri de umpluturi.

Ingrediente

    • 1 pachet foi de placinta
    • 1 morcov
    • 1 ceapa
    • 1 lingurita cu varf de ghimbir ras
    • 1 lingura sos de soia
    • 1 varza mica
    • 1 ardei kapia
    • 1 catel de usturoi
    • 1 lingurita seminte de susan
    • ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se toaca varza fideluta pe razatoarea mare, adreiul se curata si se taie in fasii, iar ceapa se toaca solzisori, apoi se pun toate la calit intr-o lingura de ulei, lasand focul mare si amestecand continuu.
  2. Se adauga usturoiul, ghimbirul, semintele de susan si sosul de soia, se amesteca bine si se da apoi deoparte.
  3. Se intinde fiecare foaie  de placinta, se taie in doua, se unge cu ulei api se pune umputura. Se impacheteaza foile ca pe sarmale, cu lateralele pe interior, ca sa nu surga compozitia si se prajesc in baie de ulei incins, cate 2 minute. Cand sunt gata se scot pachetelele pe hartie absorbanta pentru a se scurge surplusul de ulei, apoi se servesc stropite cu sos de soia.

Recomandari

Aperitive