- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Budinca de legume este un aperitiv delicios, satios si foarte aromat, fiind la fel de gustoasa atat rece cat si calda.
Ingrediente
- 1 ardei gras rosu mare
- 10 masline negre feliate
- 3 oua
- 70 ml ulei de masline
- 1 pachet drojdie uscata
- 4 rosii uscate
- 4 ciuperci
- 250 gr faina
- 70 ml lapte
- piper macinat
- 1 lingurita ierburi provensale
- sare
Instructiuni de preparare
- Dizolva drojdia uscata in laptele caldut. Taie in cubulete ardeiul curatat si spalat, rosiile uscate si ciupercile. Bate ouale ca pentru omleta impreuna cu uleiul de masline.
- Intr-un bol, pune faina cernuta, toarna in mijloc ouale batute, ierburile provensale si laptele in care ai dizolvat drojdia, si amesteca. Adauga legumele, amesteca, apoi toarna aluatul intr-o tava inalta tapetata cu hartie de copt.
- Baga tava in cuptorul incins si coace 30-40 de minute, pana capata o culoare frumoasa. Lasa budinca sa se racoreasca in tava, presara condimentele deasupra si scoate-o pe un gratar unde o poti felia si servi.