Budinca de legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Budinca de legume este un aperitiv delicios, satios si foarte aromat, fiind la fel de gustoasa atat rece cat si calda.

Ingrediente

    • 1 ardei gras rosu mare
    • 10 masline negre feliate
    • 3 oua
    • 70 ml ulei de masline
    • 1 pachet drojdie uscata
    • 4 rosii uscate
    • 4 ciuperci
    • 250 gr faina
    • 70 ml lapte
    • piper macinat
    • 1 lingurita ierburi provensale
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Dizolva drojdia uscata in laptele caldut. Taie in cubulete ardeiul curatat si spalat, rosiile uscate si ciupercile. Bate ouale ca pentru omleta impreuna cu uleiul de masline.
  2. Intr-un bol, pune faina cernuta, toarna in mijloc ouale batute, ierburile provensale si laptele in care ai dizolvat drojdia, si amesteca. Adauga legumele, amesteca, apoi toarna aluatul intr-o tava  inalta tapetata cu hartie de copt.
  3. Baga tava in cuptorul incins si coace 30-40 de minute, pana capata o culoare frumoasa. Lasa budinca sa se racoreasca in tava, presara condimentele deasupra si scoate-o pe un gratar unde o poti felia si servi.

Recomandari

Aperitive