- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Budinca din branza de vaci este un preparat pe care il puteti servi simplu la gustare, si pudrat cu zahar, la desert.
Ingrediente
- 2 1/2 linguri faina
- 4 oua
- 60 gr unt
- 400 ml lapte
- 300 gr branza de vaci
- sare
Instructiuni de preparare
- Se prepara o ciulama din faina si unt amestecate bine, pe foc, se adauga laptele cate putin, amestecand bine pana se ingroasa. Se ia vasul de pe foc si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile, branza de vaci,sare si la final, albusurile batute spuma tare.
- Se unge cu unt o forma termorezistenta si se toarna in ea compozitia, care se coace 40 de minute,la foc mic, fara sa deschideti usa cuptorului primele 25 de minute.