Budinca la rece de banane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Budinca la rece de banane este un desert pe cat de gustos, pe atat de usor de preparat.

Ingrediente

    • 220 ml smantana
    • 220 gr frisca rece
    • 140 gr praf pentru budinca de vanilie
    • 400 ml lapte
    • 450 gr napolitane sau biscuiti rotunzi
    • 4 banane decojite si feliate

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un castron mare se amesteca smantana si frisca lichida, apoi se adauga praful de budinca si laptele.
  2. Pe fundul vasului se asamblat se asaza napolitane sau biscuiti, apoi se toarna un strat de  compozitie de budinca si unul de felii de banana. Se repeta starturile pana se termina ingredientele, apoi se baga vasul la frigider 3-4 ore ca sa se  intareasca, apoi se poate servi.

Recomandari

Aperitive