Capsuni impiate

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Capsunile impiate sunt delicioase si pe placul tututor, ele fiind perfecte atat la micul dejun cat si la desert.

Ingrediente

    • 500 gr capsuni proaspete
    • 225 gr crema de branza, la temperatura camerei
    • 150 gr zahar pudra
    • 2 linguri lichior de portocale

Instructiuni de preparare

  1. Spalati capsunele cu apa rece, taiati codita cu foarte putin din fruct, atat cat sa stea ridicate. Scobiti capsunile cu un cutitas foarte ascutit cam 3/4 din fiecare.
  2. Amestecati crema de branza cu zaharul si lichiorul, mixand bine pana obtineti o crema aerata si dulce. Puneti crema intr-un pos si umpleti capsunele. Asezati-le direct pe platoul de servire si decorati cu un mor de crema si o frunza de menta.

Recomandari

Aperitive