- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Chiftelele de legume in amestec nu numai ca sunt gustoase dar sunt si dietetice si pline de vitamine.
Ingrediente
- 4 cartofi
- 1 morcov
- 1 radacina de patrunjel
- 1 pastarnac
- 1 praz
- mazare
- faina
- ulei
- 1 lingura cu bulion
- sare
- piper macinat
- marar tocat
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Cureti legumele, le speli, le tai in bucati mari si le pui la fiert in apa calda. Cand apa da in clocot adaugi 1 lingura cu sare si 1 lingura cu zahar.
- Dupa 3/4 ora scurgi zeama (faci o supa din ea), iar legumele le treci prin masina de tocat. Le pui in castron adanc, adaugi bulion, sare, piper si marar tocat. Framanti amestecul pana omogenizezi, faci chiftelute pe care le treci prin faina si le prajesti in ulei incins.
- Servesti chiftelutele calde, cu muraturi sau salata de sezon si paine proaspata.