Chiftele de zarzavat

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Chiftelele de zarzavat sunt perfecte in perioada de post si pot fi servite calde sau reci.

Ingrediente

    • 3 cartofi
    • 3 morcovi
    • 1 telina
    • verdeata
    • 1 ceapa
    • 1 felie de paine
    • 3 linguri faina
    • 200 ml ulei
    • condimente

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

Timp de preparare 1 ora

  1. Fierbeti cartofii in coaja, curatati-i de coaja si sfaramatii cu furculita pana se obtine un piure. Adaugati peste cartofi morcovii si telina date pe razatoarea mica, verdeata tocata, ceapa tocata si ea marunt, sare, condimente si o flie de paine bine faramitata.
  2. Framantati amestecul cu mana, faceti chiftele pe care apoi tavaliti-le prin faina si prajiti-le in ulei incins.
  3. Serviti chiftelele de zazavat cu cartofi prajiti sau piure de spanac si salata asortata de muraturi.

Recomandari

Aperitive