Chiftelute din legume- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Chiftelutele din legume se pot prepara din orice legume, astfel veti avea de fiecare data alta aroma la masa...

Ingrediente

    • 1 morcov
    • 1 ceapa
    • 1 cartof
    • 1 dovlecel
    • 2 oua
    •  2 linguri cu unt
    • 4 catei de usturoi
    • 2 linguri cu faina
    • patrunjel verde
    • piper macinat
    • sare
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Toaca ceapa marunt, apoi caleste-o in unt incins impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mica.
  2. Curata cartoful si dovlecel si da-le pe razatoarea mica, apoi pune-le impreuna intr-un castron. Adauga ceapa si morcovul, usturoiul pisat, ouale batute, patrunejl verde tocat fin, sare si piper, dupa gust.
  3. Din amestecul obtinut, modeleaza chiftelute de marime potrivita, da-le prin faina si prajeste-le in ulei incins, pe ambele parti. Cand sunt gata scoate-le pe servete de hartie absorbanta pentru a se scurge surplusul de ulei, apoi se poti servi ca aperitiv sau ca fel principal, alaturi de garnitura preferata.

Recomandari

Aperitive