Ciocolata cu nuca de cocos

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciocolata cu nuca de cocos este usor de preparat si numai buna pentru un desert racoritor, aromat si pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 5 linguri lapte dulce
    • 125  gr lapte condensat
    • 60 gr unt, la temperatura camerei
    • 200 gr ciocolata neagra de menaj
    • 30 gr zahar tos
    • 140 gr fulgi de nuca de cocos

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 portii
Timp de preparare 30 minute
Timp de asteptare 2 ore

  1. Se topeste ciocolata in lapte, la bain-marie, iar o tava se tapeteaza cu folie de plastic alimentara.
  2. Se pune ciocolata topita in tava, se niveleaza cu un cutit trecutptin apa rece si se lasa la frigider o ora. Apoi se scoate ciocolata din tava, in bucata intreaga, daca se poate, apoi se asaza tot in tava dar cu fata in sus.
  3. Se amesteca cu mixerul untutl, zaharul, lapetele condensat si nuca de cocos pana se obtine o compozitie cremoasa. Se intinde crema peste stratul de ciocolata, se niveleaza si se mai baga la frigider pentru inca o ora.
  4. In momentul servirii se portioneaza si se serveste pudrata cu fulgi de nuca de cocos.

Recomandari

Aperitive