Ciuperci maramuresene

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciupercile maramuresene trebuie sa le incercati pentru ca sunt foarte gustoase si aromate, numai bune pentru un mic dejun copios.

Ingrediente

    • 1 kg ciuperci
    • 3 linguri faina
    • 4 linguri ulei
    • patrunjel verde
    • 2 oua
    • 5 linguri pesmet condimentat
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute.
  2. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet, dupa care se prajesc in ulei sau unt bine incins.
  3. Inainte de a fi servite,ciupercile se asaza pe un platou si se presara patrunjel tocat marunt.

Recomandari

Aperitive