- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Drobul de ciuperci este aperitivul perfect cand doriti un preparat aromat, gustos si pe placul tuturor.
Ingrediente
- 1 kg ciuperci
- 1 legatura marar verde
- 1 legatura frunze de telina
- 3 cepe
- 6 oua
- 1/2 lingurita sare
- 5 linguri pesmet
- 2 linguri ulei
Instructiuni de preparare
- Se curata ciupercile, se spala si se fierb in apa sarata, apoi se scurg bine, apoi se dau prin masina de tocat.
- Se curata cepaa, se toaca amrunt, apoi se inabusa in putin ulei, doua linguri de apa si putina sare. Cand ceapa este inabusita si s-a inmuiat se ia de pe foc si se amesteca cu ciupercile tocate, verdeturile taiate marunt, patru linguri de pesmet, sarea necesara si ouale batute.
- Se pune compozitia in forma tapetata cu ulei si pesmet, si se tine in cuptor, la foc potrivit, o jumatate de ora.
- Cand drobul este gata se scoate din cuptor si se lasa 15 minute sa se racorteasca, apoi se poate portiona si servi.