- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Drobul de pui cu ciuperci este un apritiv de Paste, dietetic si usor de preparat.
Ingrediente
- 300 gr ficatei de pui
- 6 oua
- 1 cutie de ciuperci
- piper macinat
- 2 legaturi de ceapa verde
- sare
- 1 legatura marar
- 50 gr unt
- 1 legatura patrunjel
Instructiuni de preparare
- Untul se topeste intr-o tigaie si se adauga ficatul de pui spalat si taiat marunt. Se prajeste 5 minute apoi se adauga verdeata maruntita si ciupercile taiate felii. Se lasa sa se raceasca.
- Intr-un castronel, se bat ouale cu sare si piper. Se amesteca ouale batute cu verdeata si ciupercile si ficatul si se pun in tava care merge la cuptor.
- Cand oul s-a inchegat preparatul etse gata si se scoate din cuptor ca sa se racoreasca putin inainte de a-l felia si servi.