- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Acest preparat este plin de vitamine de aceea este indicat pentru mesele in familie.Dar poate fi si un aperitiv delicios la petreceri festive.Aspectul rumeniu al baconului ii vor fascina pe toti!
Ingrediente
- ficatei de pui
- cateva felii subtiri de bacon
- 2-3 linguri de mustar
- 1 lingura ulei de masline
- maghiran
- piper
Instructiuni de preparare
- Speli si cureti bine ficatul de pui dupa care il usuci cu prosoape absorbante. Intr-un castron amesteci mustarul cu uleiul de masline adaugand maghiran si piper,dupa gust.
- Ungi cu amestecul de mustar feliile de bacon si apoi asezi pe fiecare felie de bacon cate un fictel si il rulezi.
- Asezi rulourile intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei unul langa altul si introduci vasul la cuptor pentru 25 minute.
- Cand baconul este rumenit posti scoate vasul din cuptor.Serveste aceste rulouri cu garnitura de piure de cartofi.