- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Gustarea studenteasca este reteta perfecta a unui aperitiv rapid si economic.
Ingrediente
- 4 cartofi fierti in coaja
- 250 gr pulpa de porc sau de vitel
- 1 ceapa mare
- 200 ml ulei
- sare
- boia dulce
- 4 oua
- piper macinat
- patrunjel verde
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Folosesti carne fripta sau fiarta, pe care o tai cubulete si o calesti impreuna cu ceapa tocata si cartofii taiati felii. Lasi pe foc mic pana se rumenesc cartofii, sarezi, piperezi si colorezi cu boia dulce de ardei.
- Bati ouale spuma si le rastorni peste gustare. Scoti pe platou cand s-au inchegat, decorezi cu crengute de patrunjel si cu legume de sezonsi servesti cu vin alb si paine de casa.