Inimioare de macaroane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Inimioarele de macaroane este un delicios preparat pe care il puteti servi la micul dejun pentru a incepe cat mai veseli o noua zi.

Ingrediente

    • 200 gr macaroane
    • 500 ml lapte nefiert
    • 200 gr zahar
    • sare
    • zahar vanilinat
    • 20 miezuri de nuca tocate
    • 100 gr alune tocate
    • fructe din dulceata

Instructiuni de preparare

  1. Oparesti macaroanele rupte marunt cu o cana cu apa care clocoteste. Lasi acoperit pana cand pastele inghit lichidul, le pui la fiert cu lapte dulce, sare si zahar vanilinat.
  2. Fierbi pana cand scade tot laptele, lasi sa se raceasca. Acoperi vasul si-l lasi sa se raceasca in frigider, rastorni pe un platou si tai inimioare cu o forma speciala.
  3. Presari cu nuca sau alune tocate, decorezi cu fructe din dulceata si servesti dulcele foarte rece.

Recomandari

Aperitive