- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Inimioarele de macaroane este un delicios preparat pe care il puteti servi la micul dejun pentru a incepe cat mai veseli o noua zi.
Ingrediente
- 200 gr macaroane
- 500 ml lapte nefiert
- 200 gr zahar
- sare
- zahar vanilinat
- 20 miezuri de nuca tocate
- 100 gr alune tocate
- fructe din dulceata
Instructiuni de preparare
- Oparesti macaroanele rupte marunt cu o cana cu apa care clocoteste. Lasi acoperit pana cand pastele inghit lichidul, le pui la fiert cu lapte dulce, sare si zahar vanilinat.
- Fierbi pana cand scade tot laptele, lasi sa se raceasca. Acoperi vasul si-l lasi sa se raceasca in frigider, rastorni pe un platou si tai inimioare cu o forma speciala.
- Presari cu nuca sau alune tocate, decorezi cu fructe din dulceata si servesti dulcele foarte rece.