Ochiuri coana mare

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ociurile coana mare sunt delicioase, ideale pentru un mic dejun energizant!

Ingrediente

    • cate 2 oua pentru fiecare persoana
    • 2 linguri cu unt sau ulei
    • 100 g sunca slaba sau piept ardelenesc
    • sare
    • legume de sezon

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Speli ouale, le stergi cu prosop curat si le spargi in tigaia in care ai incalzit untul sau uleiul.
  2. Tai sunca felii subtiri si o rumenesti usor in uleiul ramas dupa ce ai scos ochiurile pe farfurii.
  3. Asezi sunca langa oua, tai felii cateva rosii si ardei si decorezi farfuriile. Servesti cu franzela prajita pe plita sau paine integrala, alaturi de ceai de plante indulcit.

Recomandari

Aperitive