- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Omleta este un preparat foarte des intalnit la micul dejun deoarece se prepara usor, necesita putine ingrediente si este foate gustoasa si satioasa.
Ingrediente
- 4 oua
- sare
- 1 lingura cu apa rece sau lapte
- 2 linguri cu ulei
- legume proaspete
- franzela proaspata
- salata verde
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Speli ouale, le stergi cu prosop curat, le spargi in castron adanc. Sarezi si piperezi dupa gust,apoi adaugi apa sau laptele, bati 1 minut, ca sa omogenizezi si rastorni amestecul in ulei incins.
- Lasi focul moale pana cand se incheaga ouale. Cand s-a uniformizat, intorci omleta usor servindu-te de un cutit mai lat si o furculita. Lasi 1 minut, apoi rastorni omleta pe platou decorat cu frunze de salata, tai felii mari si servesti in fiecare farfurie.
- Decorezi cu rosii felii, servesti cu ceai indulcit si franzela proaspata.