- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Omleta la cuptor este un preparat pe care il puteti servi cald sau rece fiind ideal servit la micul dejun daca il preparati de cu seara.
Ingrediente
- 10 oua
- 1 ceapa
- 1 dovlecel
- 1 morcov
- 2 linguri ulei
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Cu ajutorul unui tel sau cu mixerul bate energic ouale, iar cand amestecul devine spumos, toarna-l intr-o tava de cuptor unsa cu ulei. Adauga dovlecelul taiat in rondele, morcovul taiat cubulete si ceapa tocata marunt. Adauga sare si piper, dupa gust, apoi baga tava in cuptorul incins pentru 30 de minute.
- Cand este gata, scoate tava din cuptor, lasa sa se racoreasca cateva minute si serveste. Adauga, dupa preferinta, branza feta sau orice alt tip de branza tare, sunca presata sau rosii, pentru a obtine o omleta mai consistenta.