- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pentru acele zile cand doriti un mic dejun sanatos si delicios, dar nu aveti totusi mult timp la dispozitie, va oferim reteta de oua milaneze. Cu siguranta o veti indragi!
Ingrediente
- 5 oua
- 100 gr smantana
- 300 gr cascaval
- 50 gr unt
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Se ia un vas antiaderent, se unge cu un strat gros de unt si apoi se asaza un strat gros de cascaval ras. Se sparg ouale incet si li se da drumul peste cascaval, la distanta unul de altul.
- Se amesteca samantana cu sare si piper macinat si se toarna incet peste oua, iar deasupra se presara alt strat de cascaval ras. Se baga vasul in cuptorul incins pana se rumenste frumos cascavalul, apoi se scoate vasul din cuptor, se lasa 10 minute sa se racoreasca si se poate servi.