- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pachetelele cu branza de capra sunt delicioase si foarte usor de preparat, ele fiind perfecte pentru un mic dejun satios si gustos.
Ingrediente
- 2 foi de placinta
- 250 gr branza de capra cu ierburi aromatice
- 30 gr unt topit
- 4 linguri chutney
USTENSILE:
- hartie de copt
- o tava joasa
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 portii
Timp de preparare 10 minute
Timp de coacere 12-15 minute
- Taiati o foaie de placinta in jumatate si ungeti jumatate din bucata rezultata cu unt topit. Taiati rulourile de branza in jumatate, pe orizontala si asezati o jumtate in mijlocul foii unse. Puneti deasupra o lingurita de chutney si sezonati cu piper proaspat macinat.
- Formati o punguta, adunand coltuirle foii, astfel incat sa acoperiti umplutura, iar daca pachetelul are prea multa foaie deasupra, fasonati-l.
- Preparati si celelalte 3 pachetele apoi asezati-le in tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti-le cu untul ramas si coaceti-le 12-15 minute, sau pana cand pachetelele se rumenesc usor.