- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pasta de caju este un aperitiv delicios al carui gust il puteti imbunatati prin adaugarea in blender a doi catei de usturoi, astfel aroma va fi delicioasa!
Ingrediente
- 200 gr caju
- 2 linguri uei de masline
- 1 bagheta graham
- 50 ml apa
- zeama de la 1/2 lamaie
- patrunjel verde
- sare
Instructiuni de preparare
- Alunele caju se pun intr-un castron cu apa rece si se lasa sa se inmoaie timp de 8 ore, dupa care se scurg de apa si se zdrobesc cu blenderul impreuna cu sucul de lamaie, apa si uleiul de masline. Va rezulta o crema fina cu un gust delicios, care se potriveste de sare.
- Pasta se serveste imediat, pe felii de bagheta si se decoreaza cu frunze de patrujel verde.
- daca pasta iese prea tare, mai pune apa si amesteca pana cand compozitia devine foarte fine.