Pasta de jumari

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta de jumari este un aperitiv taranesc, foarte intalnit chiar si azi in zonele de munte.

Ingrediente

    • 1 kg jumari
    • 4 oua fierte tare
    • 3 linguri mustar
    • 200 gr telemea rasa fin
    • 1 ceapa tocata prin masina
    • 3 castraveciori murati
    • piper
    • boia de ardei

Instructiuni de preparare

  1. Toate ingredientele se dau separat prin masina de carne apoi se amesteca si se mixeaza pana se face pasta omogena.
  2. Daca pasta este prea grasa din cauza jumarilor, se mai pun 1-2 oua fierte tari.
  3. Pe felie de paine sau chiar pe paine prajita, sub forma de tartine, ornate cu gogosar rosu sau chiar cu rosii proaspete.

Recomandari

Aperitive