Omleta cu crutoane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Omleta cu crutoane etse un preparat banatean care se serveste la micul dejun, si care poate fi imbunatati cu ardei gras sau felii de sunca.

Ingrediente

    • 6 felii paine mai veche
    • piper macinat
    • 12 oua
    • 150 gr unt
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Painea se taie in cubulete de marime potrivita. Se incinge un sfert din cantitatea de unt intr-o tigaie si se rumenesc cubuletele obtinute dintr-o felie de paine.
  2. Intre timp, se bat bine 2 oua intr-o farfurie, se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se toarna peste crutoanele de paine. Se lasa sa se rumeneasca omleta, apoi se intoarce pe partea cealalta.
  3. a fel se procedeaza si pentru celelalte 5 portii. Se servesc calde, dupa preferinte, cu salata de rosii, cu branza rasa deasupra, sau presarate cu verdeata tocata.

Recomandari

Aperitive