Rosii umplute cu ton in ulei

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rosiile umplute cu ton in ulei pot fi servite atat ca aperitive cat si ca gustare la micul dejun, datorita nutrientilor si vitaminelor pe care le contin.

Ingrediente

    • 2 cutii cu ton in ulei
    • 10 rosii
    • patrunjel verde
    • 4 linguri ulei
    • 100 gr unt
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Se scoate tonul din cutii, se scurge , se amesteca cu unt si ulei, daca se poate ulei de masline, apoi se freaca energicpana se obtine o pasta, adaugand sare si piper macinat, dupa gust.
  2. Rosiile se spala, se scobesc, apoi se asaza intr-un vas cu sare si otet, unde se tin 15 minute. Se scurg usor, apoi se umplu cu crema de ton.
  3. Se aranjeaza pe un platou un strat de patrunjel verde tocat, asezand deasupra rosiile umplute. Daca nu se servesc imediat este recomandat sa se pastreaza in frigider, dar nu mai mult de o ora.

Recomandari

Aperitive