Rosii umplute cu pasta de peste

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rosiile umplute cu pasta de peste este aperitivul ideal pentru orice ocazie, fie ca e vorba de o cina in familie sau de sarbatoare, ele vor fi cu siguranta pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 500 gr peste proaspat
    • 200 ml ulei
    • 9 rosii
    • 200 ml lapte
    • sare
    • usturoi
    • 1 lingurita piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Se desface pestele si se curata de oase, apoi se pune in 100 ml de ulei fierbinte (daca se poate de masline). Se sfarama pestele cu o lingura de lemn, apasand tare pana se face ca o pasta.
  2. Se adauga o lingurita  cu usturoi pisat, piper macinat, restul de ulei si laptele. Se freaca bine, pe foc mic si se lasa sa fiarba pana cand scade si ramane ca o pasta.
  3. Se lasa pasta sa se raceasca, apoi se ia cu o lingurita si se umplu rosiile scobite de miez, care apoi se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

Recomandari

Aperitive