Pate picant de pui

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pateul picant de pui etse perfect pentru aceia dintre dvs care prefera gustul putin picant.

Ingrediente

    • 100 gr unt
    • 2 lignuri coniac
    • ulei
    • cimbru
    • 500 gr ficatei de pui
    • 50 ml smantana
    • 1 morcov
    • sare
    • piper macinat
    • chilli

Instructiuni de preparare

  1. Spala ficatii in apa rece apoi pune-i la calit in ulei incins. Presara sare, piper si cimbru, dupa gust,  si cand sunt gata scoate-i si lasa-i sa se racoreasca.
  2. In uleiul ramas, caleste morcovul taiat cubulete sau dat pe razatoare, apoi scoate-i pe o farfurie.
  3. Pune ficateii in blender impreuna cu untul, coniacul, putina sare si piper, daca este nevoie, si amesteca pana obtii o crema fina. La final, presara chilli cat sa-i dai gust putin picant si morcovul calit.
  4. Pateul picant se pastreaza la rece  cateva ore inainte de a fi servi.

Recomandari

Aperitive