- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Sufleul de dovlecei este reteta ideala pentru o gustare pe fuga sau pentru un pranz delicios dar plin de vitamine.
Ingrediente
- 2 dovlecei
- 50 gr unt
- 50 gr branza de vaci
- 1 ou
- patrunjel verde
- piper macinat
- 100 ml lapte
- 50 gr cascaval
- 50 ml smantana
- faina
- marar verde
- sare
Instructiuni de preparare
- Spala dovleceii si da-i pe razatoarea marei. Da-i intr-un clocot si pune-i la scurs intr-o sita.
- Intre timp, amesteca laptele cu branza de vaci, cascavalul si smantana. Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
- Bate oul si amesteca-l cu dovleceii, verdeata tocata marunt si branzeturile.
- Unge un vas cu unt si tapeteaza-l cu faina, toarna compozitia si baga la cuptor pentru 30 de minute.