Sufleu de portocale-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sufleul de portocale esre un preparat aromat si gustos, pe care il puteti servi cu succes la desert!

Ingrediente

    • coaja rasa de la 1 portocala
    • 5 oua
    • 20 gr unt
    • 150 gr zahar tos
    • 150 gr nuca macinata
    • zeama de la 1/2 lamaie

Instructiuni de preparare

  1. Se bat tare galbenusurile cu zaharul pana se obtine o spuma albicioasa, cu volumul marit si, in care se incorporeaza coaja rasa de portocale, zeama de lamaie, nuca macinata si albusurile batute spuma tare.
  2. Se toarna compozitia intr-un vas termorezistent uns cu unt si se  coace in cuptorul incins, la foc mediu-mic 35-40 de minute.

Recomandari

Aperitive