- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tartinele cu urda sunt ideale la micul dejun, fiind in acelasi timp perfecte si pentru gustarea de dupa masa.
Ingrediente
- 8 felii paine de casa
- 2 catei de usturoi pisati
- 6 fire de patrunjel verde
- 2 linguri+1 lingurita de ulei de masline
- 300 gr urda
- 4 rosii coapte
- 1 lingurita otet balsamic
- sare
Instructiuni de preparare
- Se taie rosiile in doua, se scoate miezul cu seminte, iar pulpa se taie cubulete, care apoi se amesteca cu otet, sare si patrunjel verde tocat marunt.
- Urda se freaca cu ulei si apoi se amesteca cu usturoiul pisat, potrivund gustul de sare.
- Painea se prajeste si se stropeste apoi cu foarte putin ulei. Se pun eimediat pe fiecare felie urad frecata cu usturoi si se garniseste cu rosii, dupa care tartinele se servesc imediat.