• Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tocii sunt niste chiftelute de cartofi, pufoase si gusoase, numai bune la micul dejun sau la gustare.

Ingrediente

    • 3 oua
    • marar verde
    • sare
    • 6 cartofi
    • 30 gr untura
    • 1 varf de cutit bicarbonat
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Cartofii se curata, se rad si se amesteca cu ouale, mararul tocat marunt, bicarbonatul, sarea si piperul. Se amesteca bine, dupa care se ia cate o lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie, in care s-a incins untura inainte.
  2. Se prajeste fiecare bucata de compozitie pe ambele parti, si cand sunt gata se scot pe servete absorbante ca sa se scurga suplusul de ulei, apoi se servesc fierbinti.

Recomandari

Aperitive