- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Frappe de fistic cu crema de lapte si iaurt este un cocktei delicios, ideal atat la micul dejun cat si ca gustare sau de ce nu ca bautura racoritoare intre mese.
Ingrediente
- 180 gr inghetata de fistic
- 5 cuburi de gheata
- 50 gr iaurt natur
- 150 ml lapte integral proaspat
- 50 ml frisca lichida
Instructiuni de preparare
- Pune in vasul blenderului inghetata de fistic, laptele integral si cuburile de gheata sparte. Mixeaza ingredientele 2 minute, pana cand obtii o compozitie cremoasa si aerata.
- Intre timp, pune frisca lichida intr-un castronel si bate-o cu un tel micut, apoi incorporeaz-o usor in aiurt, in asa fel incat sa obtii un amestec afanat.
- Toarna bautura din blender in pahare si adauga crema de iaurt. Acesta se va amesteca putin cate putin cu frappe-ul, creind un contrast acrisor placut.