- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Sosul picant pentru iarna nu trebuie sa lipseasca din nici o camara , mai ales ca este delicios alatrui de fripturi, pe masa de Craciun.
Ingrediente
Instructiuni de preparare
- Rosiile spala-le apoi trece-le prin maisna de facut suc.Adauga sarea si zaharul, 3-4 frunze de dafin, cimbrul si piperul.Amesteca si lasa deoparte pana pregatesti restul ingredientelor.
- Curata ceapa si da-o prin masina de tocat, apoi ardeii curatatida-i tot prin masina de tocat. Pune uleiul la incins intr-o cratita si adauga ceapa si unsturoiul feliat.
- Cand ceapa a devenit sticloasa,adauga ardeii si sucul de rosii.Fierbe la foc mic pana cand sosul capata o consistenta mai groasa. Scoate frunzele de dafin si crengutele de cimbru si toarna sosul in borcane, pe care acopera-le cu paturi groase si lasa-le sa se raceasca.