Biscuiti Trio de ciocolata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Biscuitii Trio de ciocolata se pregatesc repede. in mai putin de o ora de cand v-ati gandit sa le faceti, va veti rasfata cu acest desert, alaturi de o ceasca de cafea, ceai sau un pahar cu lapte.

Ingrediente

    • 125 gr faina
    • 1/2 lingurita praf de copt
    • 25 gr cacao pudra
    • 125 gr ciocolata neagra amaruie
    • 100 gr ciocolata alba
    • 200 gr ciocolata cu lapte
    • 100 gr unt la temperatura camerei
    • 175 gr zahar brun deschis
    • 2 oua
    • 4 picaturi esenta de vanilie

    USTENSILE:

    • 2 tavi mari, tapetate cu hartie de copt

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un castron mare puneti faina, praful de copt si cacaua pudra. Rupeti ciocolata neagra amaruie in bucatele si topiti-o la bain-marie. Cand s-a topit complet, amestecati-o o singura data si luati-o de pe foc. Rupeti ciocolata cu lapte si cea alba in bucati mari.
  2. Cu mixerul, bateti untul cu zaharul pana obtineti o crema alba, pufoasa, in care adaugati, pe rand, ouale si apoi esenta de vanilie. Batand in continuare, turnati in fir subtire ciocolata topita si ciocolata maruntita, apoi adaugati faina amestecata cu praful de copt si cacaua.
  3. Cu o lingura de desert, turnati gramajoare de aluat pe tavile pregatite, la distanta unele de altele. Coaceti 10 minute, apoi lasati biscuitii pe foaia de copt pana se inatresc, apoi luati-i cu o spatula si puneti-i pe un gratar pana se racesc complet.

Recomandari

Deserturi