- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceste bomboane rapide trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase, aromate, iar prunele le puteti inocui cu caise sau cu smochine uscate.
Ingrediente
- 150 pasta de migdale ( martipan)
- 100 gr ciocolata neagra
- 250 gr prune uscate
- 3 linguri lapte
- cacao pudra pentru servit
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 portii
Timp de preparare 15 minute
Timp de asteptare 2 ore
- Se topeste ciocolata la bain-marie, apoi se lasa deoparte sa se racoreasca.
- Se trec prunele prin masina de tocat, apoi se amesteca bine cu ciocolata topita si cu pasta de migdale moale. Se framanta bine pana se obtine o pasta omogena din care se formeaza cu mana umezita bile mici care se trec prin pudra de cacao si se asaza pe platoul de servire.