Crema cu lapte pentru tort

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema cu lapte, pentru tort ofera torturilor si prajturilor o aroma interesanta, dulce si pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 4 oua
    • 300 gr zahar pudra
    • 200 ml lapte
    • 200 gr unt, la temperatura camerei
    • 50 gr  cacao pudra

Instructiuni de preparare

  1. Se bat ouale cu zaharul pudra, pe baie de aburi, pana se obtine o crema albicioasa in care se adauga laptele rece si se amesteca continuu cu telul pana se ingroasa. Se ia vasul de pe aburi si se lasa sa se raceasca.
  2. Separat se freaca untul cu cacaua pudra pana se obtine o crema pufoasa, apoi se omogenizeaza cele doua compozitii.
  3. Se lasa crema la frigider pana s eintareste putin, apoi se poate folosi la umplerea deserturilor preferate.

Recomandari

Deserturi