- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cand aveti pofta de ceva dulce si racoritor spuma de clementine va vine in ajutor cu aroma ei fina si delicata!
Ingrediente
- 4 albusuri
- 120 gr zahar pudra
- 6 clementine
- 3 linguri suc clementine
- 1 lingura suc lamaie
- coaja rasa de la 3 clementine
- coaja rasa de la o lamaie mica
- 200 gr frisca
Instructiuni de preparare
- Pentru inceput taiem clementinele in jumatati si le curatam pulpa. Le lasam apoi sa se usuce putin sau le stergem cu un servetel de eventualul suc ramas in coaja.
- Albusurile le batem spuma tare, dupa care adaugam sucul de clementine si cel de lamaie si mixam din nou pt 5 minute. Adaugam zaharul pudra si coaja de clementine si lamaie si mixam pana obtinem o bezea.
- Adaugam frisca mixata bat peste bezea si amestecam de jos in sus cu grija pana obtinem o spuma.
- Umplem jumatatile de clementine cu spuma obtinuta, pudram cu ciocolata amara si servim.