Crema de cacao

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de cacao este reteta de succes cu care puteti prepara deserturi desavarsite, pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 180 gr zahar
    • 150 ml apa
    • 50 gr cacao pudra
    • 220 gr unt, la temperatura camerei

Instructiuni de preparare

  1. Se  pune intr-o craticioara apa si zaharul si se pune pe foc nic pana se obtine un sirop legat. Se adauga cacaua in sirop si se lasa sa fiarba pana siropul se ingroasa, amestecand mereu ac sa nu se formeze cocoloase.
  2. Se da cratita deoparte ca sa se raceasca, timp in care se freaca spuma untul, apoi cand siropul este caldut spre rece se amesteca bine cele doua compozitii, omogenizeaza bine.
  3. Crema preparata se acopera cu folie de pastic si se pastreaza la frigider pana in momentul in care se foloseste la umplerea torturilor sau prajiturilor.

Recomandari

Deserturi