Spuma de vin

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Spuma de vin este un desert foarte bun in zilele de vara, mai ales daca il serviti rece.

Ingrediente

    • 1 litru apa
    • 10 foi de gelatina
    • 300 gr zahar
    • 300 ml vin alb dulce

Instructiuni de preparare

  1. Se inmoaie gelatina in apa rece. Se clocoteste intr-un vas vinul amestecat cu zaharul, pana ce acesta se topeste. Se pune gelatina in vin, se amesteca bine si se lasa la racit. 
  2. Se toarna compozitia intr-un vas care se pune pe gheata si se bate foarte bine cu telul. Dupa ce s-a racit compozitia, se scoate vasul din gheata si se mai bate 10 minute cu telul. Se pune spuma intr-un castron udat cu apa si se da la rece pana se serveste.

Recomandari

Deserturi