- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceasta crema de ciocolata este foarte aromata si gustoasa, numai buna pentru prepararea deserturilor.
Ingrediente
- 4 galbenusuri
- 200 gr zahar pudra
- 100 gr ciocolata neagra rasa
- vanilie
- 200 ml lapte
- 1 lingurita faina
- 200 gr unt
Instructiuni de preparare
- Se bat bine la bain-marie galbenusurile cu zaharul pudra si, cand crema s-a albit si si-a marit volumul se adauga ciocolata rasa, faina, vanilia si laptele, ametsecand continuu pana se omogenizeaza compozitia.
- Se ia crema de pe aburi dar se amesteca in ea pana se raceste, apoi se amesteca cu unutl frecat spuma. Crema se omogenizeaza , se acopera cu o folie de plastic alimentara, apoi se bagala frigider pana se foloseste la umplerea torturior si prajiturilo.