Crema de miere cu nuci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de miere cu nuci este un desert foarte aromat, pe care il puteti servi atat cald cat si rece.

Ingrediente

    • 100 gr miere de albine
    • 100 gr branza de vaci
    • 100 ml lapte
    • 200 gr nuci

Instructiuni de preparare

  1. Nucile (in coaja) se pun in cuptorul incins si se lasa sa se coaca, la foc potrivit, timp de 10-12 minute. Dupa aceea, se scot, se lasa cateva minute sa se raceasca, apoi se sparg, se curata iar miezul se piseaza cat mai fin sau se da prin masina de tocat.
  2. Laptele se fierbe, dupa care se lasa la racit. Se indeparteaza caimacul, apoi se toarna intr-un castron, in care se adauga mierea, branza de vaci si miezul de nuca. Se amesteca totul bine, cu o lingura de lemn, pana se omogenizeaza compozitia, capatand o consistenta cremoasa.

Recomandari

Deserturi